kecka*: hmmmmmm no teda, takováhle žranice, že já si vás někde vyhmátnu a přiživám se?
to bych si taky nechala líbit, mít takovejhle oběd
samotar®vzpomina.cz: To se nedělá zabíjet bažanty. Aby se ti koroptve nepomstily.
hablina: Grilovanej by byl tuhej. Ikdyž takový špíz dělaný pomalounku v tom alobalu....
eva*: Takhle už to vypadá lákavě
My dneska měli bažanty na pergole. jen já zase měla vybitý baterie. Stejně by mi asi uletěli.
eithne: Bažanta jsem ještě nejedla, a to byl mámin strejda myslivec. Nojo holt... ale vypadá to skvěle
james003: Tohle mi nedelej, takove clanky zverejnuj dopoledne, ja ted umiram hladyyyy
hablina: Budu tím argumentovat, až mě děti zase nebudu chtít pustit k počítači. Moc se jim líbí tvoje dětičky, tak snad budou mít soucit s hladovějící matkou
dj*: hmmm, tak to je pěkný pohled. Já dnes k obědu pekl jen kuře, je to snadné, ale pekl jsem jej s láskou jako kachnu .
Maso. Dobrej vynález.
chachina: Ježiš, já mám hlad.. V momentálním stavu (dietka) nemůžu číst takovéhle články
francesca: No teeeda takove hody Jak ted bazant chutna? Nikdy jsem hon na bazanty neuskutecnila, tak jestli si mam poridit pusku
hablina: Chutná skvěle, je to tužší sušší masíčko (blíž králíkovi než kuřeti), voňavé a dobře absorbující chutě přidané zeleniny a špeku.
surielem: Teda kde ja tedka vemu bazanta na takovou mnamku Ale budu jen slintat nad obrazky
ivana*: Taky jsem bazanta nikdy nejedla. Vypada vyborne, jen tu slaninku bych vynechala.
hablina: Ona se nemusí jíst, jen je důležité do ní bažanta zabalit, aby nevysychal a hezky se ovoněl.
vojtahavel: Možná s tím nevyschnutím je to dobrý nápad, ale když maso natáhne tu chuť slaniny, nemusim to. Já si radši dám slaninu normálně, třeba s chlebem.