Bažant v alobalu

10. leden 2009 | 18.25 |

bažant
mrkev, celer, petržel, cibule
špek, anglická slanina
sůl

Bažanta osolíme zevnitř i zvenku, břišní dutinu vyložíme anglickou slaninou a vložíme do ní zeleninu nakrájenou na větší kousky.

bažant
 

Nožky zajistíme režnou nití, bažanta zabalíme do alobalu vyloženého špekem. Dobře zabalíme, podlijeme vodou a na nižší teplotu pečeme dvě hodiny.

bažant

Potom odstraníme alobal a dopečeme na 220°C, aby bažant hezky zezlátnul.

bažant

Podáváme s brambory.

bažant

Jeden bažant vystačí pro dva jedlíky.

bažant
 

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

RE: Bažant v alobalu kecka* 10. 01. 2009 - 18:38
RE: Bažant v alobalu samotar®vzpomina.cz 10. 01. 2009 - 19:10
RE: Bažant v alobalu vojtahavel 10. 01. 2009 - 19:18
RE(2x): Bažant v alobalu hablina 10. 01. 2009 - 20:52
RE(3x): Bažant v alobalu vojtahavel 11. 01. 2009 - 10:10
RE: Bažant v alobalu eva* 10. 01. 2009 - 20:18
RE(2x): Bažant v alobalu hablina 10. 01. 2009 - 20:52
RE: Bažant v alobalu eithne 10. 01. 2009 - 21:54
RE: Bažant v alobalu james003 10. 01. 2009 - 22:05
RE(2x): Bažant v alobalu hablina 11. 01. 2009 - 08:23
RE: Bažant v alobalu dj* 10. 01. 2009 - 23:51
RE: Bažant v alobalu chachina 11. 01. 2009 - 10:11
RE(2x): Bažant v alobalu james003 11. 01. 2009 - 15:02
RE: Bažant v alobalu francesca 11. 01. 2009 - 14:35
RE: Bažant v alobalu hablina 11. 01. 2009 - 15:16
RE: Bažant v alobalu surielem 11. 01. 2009 - 15:49
RE: Bažant v alobalu ivana* 12. 01. 2009 - 03:02
RE(2x): Bažant v alobalu hablina 12. 01. 2009 - 07:56
RE(3x): Bažant v alobalu vojtahavel 12. 01. 2009 - 16:19