Článek Bílkové řezy s alobalem

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Bílkové řezy s alobalem

27. 09. 2008 - 19:01

zygy: To je radost vařit a péct. Já manžu i děti do jídla skoro nutím. A to nevařím zas tak katastrofálně.

27. 09. 2008 - 20:10

hablina: Nucení neznám. Lednice pár hodin po velkém nákupu zeje prázdnotou a moje hubená rodina se tváří hladově K prázdné sklenici od marmelády se lžičkou uvnitř se nikdo nehlásí, stejně jako k prázdnému papíru od šunky

---
hablina.pise.cz

27. 09. 2008 - 19:15

elora®pismenkuje.cz: To je fakt, když máš tak vděčné strávníky, jde to jistě samo..To by mě nenapadlo, že ten alobal tak zaškodí...

---
elora.pismenkuje.cz

27. 09. 2008 - 20:13

contritus: Ani drobeček, ani alobal??

---
contritus.pise.cz

27. 09. 2008 - 20:20

hablina: Ani vyfotit jsem to nestihla, jak rychle to zmizlo. A měla jsem jen docela malý kousek

---
hablina.pise.cz

27. 09. 2008 - 20:22

contritus:

---
contritus.pise.cz

27. 09. 2008 - 21:09

valach ostravski: Máš moc dětí. Buď to narvat zpátky, nebo péct ve výrazně větších dávkách.

---
www.dennapicu.pise.cz

27. 09. 2008 - 22:59

hablina: Příště vezmu dvacet bílků...

---
hablina.pise.cz

27. 09. 2008 - 20:58

valach ostravski: Pokud jde o ořechy, i veverky vyvěsily transparent s nápisem: Valachu strč si ty kameňury do řiti!". Nemáš zájem? Zcela jistě děti nenaloupou oříšky nějak zvlášť rychle. Jako podmínka pro upečení ňamky se to dá použít a máš k dispozici hoooodně volného času.

---
www.dennapicu.pise.cz

28. 09. 2008 - 00:59

eithne:
Pečící papír? Za mých mladých let se plech vymazával tukem a vysypával moukou
To, že na tebe skoro nezbylo, je u nás doma už pořešené - všechny koláče se pečlivě dělí na čtvrtiny a běda, jak někdo zdlabe někomu tu jeho

Nějak mě po přečtení začala honit mlsná... asi půjdu ochutnat ten koláč v kuchyni. Jen kousíček... fakt. Fakt.

---
eithne.pise.cz

28. 09. 2008 - 01:01

eithne: Jinak ještě - s tou Rettigovou U nás na fakultě se nadšenci z katedry češtiny a literatury jednou rozhodli udělat mejdan podle Rettigové a prý to bylo fakt žraso Co nám přednášející onehdá nechávala tu kuchařku kolovat, ty recepty zněly sice obtížně, ale velmi, velmi lákavě

---
eithne.pise.cz

28. 09. 2008 - 09:15

jitka*: A kde máš recept? Moje polovička sotva proloupla oči, už se ptala jakou buchtu upeču.Udělám mu asi vánočku, to nedá moc práce a jeho mlsný jazýček určitě uspokojím.Těsto dám do formy. Pletenou dělám jen o Vánocích.

---
www.yorga.blog.cz

28. 09. 2008 - 09:45

hablina: 10 bílků se vyšlehá na tuhý sních, přimíchá 140g mletých ořechů, 280g moučkového cukru (radši míň, je to moc sladké), 30g jemné strouhanky a peče se to pomalu tak na 180°C.

---
hablina.pise.cz

28. 09. 2008 - 15:32

zu: žádná mouka ?a tu strouhanku dovnitř ?

28. 09. 2008 - 20:52

hablina: Žádná mouka. A strouhanku do těsta. Já použila kukuřičnou.

---
hablina.pise.cz

28. 09. 2008 - 13:38

boudicca: U nás je to stejně Vše, co se okamžitě neuklidí s Mrňou bleskově spořádáme, až zbydou jen drobky pod stolem

---
boudicca.pise.cz