Jak je vůbec možné, že jsem kdysi byla vegetariánem!
asi 1kg kýty z mladého srnčího
3 středně velké cibule
5 kuliček nového koření
8 kuliček pepře
2 hřebíčky
1 lžička mleté papriky
1 lžička soli
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a posypeme roztlučeným kořením se solí. Krátce opečeme na oleji na pánvi, skládáme do pekáčku a prokládáme cibulí nakrájenou na půlkolečka. Podlijeme výpekem z pánve, přidáme trochu vody, zakryjeme alobalem a pečeme v troubě asi 1 - 1,5h podle stáří masa.
RE: Pekáč srnčích plátků | hp | 17. 11. 2011 - 16:25 |
![]() |
bobzbrd | 21. 02. 2012 - 20:32 |
RE: Pekáč srnčích plátků | anuska | 17. 11. 2011 - 18:19 |
RE: Pekáč srnčích plátků | lentilka®sdeluje.cz | 17. 11. 2011 - 21:16 |
![]() |
hospodynka | 18. 11. 2011 - 07:05 |
RE: Pekáč srnčích plátků | kelyš | 17. 11. 2011 - 21:44 |
RE: Pekáč srnčích plátků | newold®blbne.cz | 18. 11. 2011 - 09:07 |
RE: Pekáč srnčích plátků | amelie00 | 18. 11. 2011 - 18:42 |
RE: Pekáč srnčích plátků | hospodynka | 19. 11. 2011 - 07:59 |
RE: Pekáč srnčích plátků | paul | 20. 11. 2011 - 11:13 |
RE: Pekáč srnčích plátků | sargo | 21. 11. 2011 - 10:24 |
![]() |
hospodynka | 30. 11. 2011 - 08:17 |
RE: Pekáč srnčích plátků | xxx | 21. 02. 2012 - 20:28 |