Článek Pekáč srnčích plátků

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Pekáč srnčích plátků

17. 11. 2011 - 16:25

hp: Ááááá! V poslední době se mi sbíhají sliny v ústech, kdykoliv zavítám k Tobě na blog . Vypadá to báječně.

---
hp.pise.cz

21. 02. 2012 - 20:32

bobzbrd: V receptu chybí jedna důležitá věc:ČESNEK!Potřu jím plátky před okořeněním.
K pečení přidám uzené,na vylepšení chuti!

17. 11. 2011 - 18:19

anuska: no přesně tak to mám ráda - velké kousky cibule. mňam. a netrap nás tolik

---
ronny.pise.cz

17. 11. 2011 - 21:16

lentilka®sdeluje.cz: Až na to srnčí mám všechno doma. Dá se to něčím nahradit? Třeba žužu, přesnídávkou, jogurtem nebo sojovými plátky?

---
lentilka.sdeluje.cz

18. 11. 2011 - 07:05

hospodynka: Možná když naplácáš žužu na sojové plátky

---
hospodynka.pise.cz

17. 11. 2011 - 21:44

kelyš: No jasně!!! Proč já blbec chodím na tvůj blog tak pozdě večer?!?! Zase mi děláš chutě.

---
www.kelysuv-blog.cz

18. 11. 2011 - 09:07

newold®blbne.cz: Což o to, náramně to vypadá, o tom žádná! Ovšem zvěřinu by mi doma nikdo nejedl. Ani já.
Pěkný Pátek.

---
newold.blbne.cz

18. 11. 2011 - 18:42

amelie00: Vypadá to hezky, ale zvěřina mi nechutná a srnčí stejně neseženeme.

---
auticekjenicek.blogspot.com

19. 11. 2011 - 07:59

hospodynka: Amelie, Newoldová: výsledná chuť je hodně o kuchyňské úpravě. Někdo chuť zvěřiny přeráží k nepoznání, někdo preferuje to výrazné aroma divočiny.

---
hospodynka.pise.cz

20. 11. 2011 - 11:13

paul: Už neběhá po lese.

---
kreperat.blog.cz

21. 11. 2011 - 10:24

sargo: S první větou se zcela ztotožňuji, a nejen na základě těch fotek zdejších...

---
sargo.pise.cz

30. 11. 2011 - 08:17

hospodynka: To jsou ty mladické experimenty. Liána si tím zrovna prochází, ne že by maso nejedla vůbec, ale omezila ho hrozitánsky. Salámy a paštiky nevezme do pusy vůbec (párky ano) a její porce masa na talíři by nestačily ani Garíškovi.

---
hospodynka.pise.cz

21. 02. 2012 - 20:28

xxx: abcdefghchij