hp: Ááááá! V poslední době se mi sbíhají sliny v ústech, kdykoliv zavítám k Tobě na blog . Vypadá to báječně.
---
hp.pise.cz
bobzbrd: V receptu chybí jedna důležitá věc:ČESNEK!Potřu jím plátky před okořeněním.
K pečení přidám uzené,na vylepšení chuti!
anuska: no přesně tak to mám ráda - velké kousky cibule. mňam. a netrap nás tolik
lentilka®sdeluje.cz: Až na to srnčí mám všechno doma. Dá se to něčím nahradit? Třeba žužu, přesnídávkou, jogurtem nebo sojovými plátky?
kelyš: No jasně!!! Proč já blbec chodím na tvůj blog tak pozdě večer?!?! Zase mi děláš chutě.
newold®blbne.cz: Což o to, náramně to vypadá, o tom žádná! Ovšem zvěřinu by mi doma nikdo nejedl. Ani já.
Pěkný Pátek.
hospodynka: Amelie, Newoldová: výsledná chuť je hodně o kuchyňské úpravě. Někdo chuť zvěřiny přeráží k nepoznání, někdo preferuje to výrazné aroma divočiny.
sargo: S první větou se zcela ztotožňuji, a nejen na základě těch fotek zdejších...
hospodynka: To jsou ty mladické experimenty. Liána si tím zrovna prochází, ne že by maso nejedla vůbec, ale omezila ho hrozitánsky. Salámy a paštiky nevezme do pusy vůbec (párky ano) a její porce masa na talíři by nestačily ani Garíškovi.