Komentář, na který odpovídáte

23. 06. 2009 - 21:02
 

renuška:

A mé volné pokračování:
"Z třešní lze též péct bublaninu,
lépe je jíst ji k čaji než k vínu,
do bříška červené kuličky sviští,
žaludek důlkem je v golfovém hřišti.

A nebo knedlíčky slaďoučké kynuté,
prosím jen bez červů, bez masa netknuté,
zalité rozhřátým máslem a skořicí,
zdobené vysokou sněhovou čepicí.

Komu však tohle vše zdá se furt málo,
tomu by pár slovy říci se dalo:
Tak předveď sám, co s třešněmi umíš!
Nejspíš nic, proto jen kecáš a čumíš!" *smích"

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Třešňová