Článek Přetěžko stonat

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Přetěžko stonat

06. 07. 2008 - 18:56

eithne: Mhm, dala bych si

Nebojíš se, že na ten rybíz napliveš bacily?

---
eithne.pise.cz

06. 07. 2008 - 20:49

hablina: Bacily mají dvě možnosti: buď zmrznou, nebo se upečou

---
hablina.pise.cz

06. 07. 2008 - 19:33

masha 008: A receptíček? Koláč vypadá moc pěkně.

---
masha008.blbne.cz

06. 07. 2008 - 20:46

hablina: Kynuté těsto z půlkila mouky, jednoho vajíčka, čtyř lžic cukru, droždí, mlíka a trochy tuku se roztáhne na plech, poklade ovocem a drobenkou, upeče tak na 220°C. je to recept mojí babičky.

---
hablina.pise.cz

06. 07. 2008 - 19:59

contritus: Šikulka.

---
contritus.pise.cz

06. 07. 2008 - 21:13

sargo: Rybíz si teď do rozškrábaného krku představit nedovedu, ale vypadá velmi mňamkoidně A koláč taky. Ještě že jsem tu našla tu patku chleba, ještě ani nebyl moc zelený...

---
sargo.pise.cz

06. 07. 2008 - 21:24

hablina: To mě vyhnala rodina na nákup, jak se jen mám uzdravovat?

---
hablina.pise.cz

06. 07. 2008 - 21:54

masha 008: Bezva. Děkuju.

---
masha008.blbne.cz

07. 07. 2008 - 07:42

davidhavel: JJ, tuhle buchtu taky můžu S česáním rybízu je to horší, ale pořád lepší, jak borůvky

---
davidhavel.pise.cz