zmrzlinka: Ešteže som práve dojedla domácu pizzu. Ako dlho vydržia ? A ako často ich pečieš ?
hospodynka: Něco peču každý den, buď chleba nebo housky, motané ale výjimečně, spíš jen bulky. Vydrží....půl hodiny?
lentilka®sdeluje.cz: Od vyndání z trouby. U nás ta první dávka zmizela ještě horká.
davidhavel: Jsem rád, že jsem se naučil nasypat příslušné ingredience na chleba do pekárny a vrchol svého umění spatřuji aktuálně ve výrobě bramborového knedlíku
Pletení čehosi, ať už housky, vánočky nebo třeba pomlázky mě míjí obchvatem
hospodynka: Vánočku dělám do formy, mám krásnou keramickou formu, tak přeci se s tím nebudu plést.
nena: Nakaziala si mě, tak budu péci housky, vždycky dělám jen vdolky sypané mákem a solí! Tak taky udělám hooouskyyy!
---
nena.pise.cz
lentilka®sdeluje.cz: Vzhledem k tomu, že máš při pletení většinou ruce před kamerou, jsem princip stejně nepochopila.
Ale jinak Příklady táhnou. Příště se pustím třeba do atomovky...
hospodynka: Uh, je dobře, že mám ruce před foťákem, protože jsem to pletení ukrutně pletla. Příště si asi vytisknu obrázek s návodem a budu do něho nakukovat
newold®blbne.cz: Tomu říkám kombinace. Housky u Lentilky, housky u Tebe, meditace u Tenisáka. Co si já teď počnu, to netuším.
Video je bezva!
sargo: Budu muset profackovat rodinu, aby tři lidi nejedli každý jiný druh pečiva, a opráším znovu pekárnu. Tak se staniž! Sbíhají se mi sliny.
laluš: Přihodˇještě, prosím, recept. Upeču kmínový i makovaný, snad se povedou.
hospodynka: Recept byl od oka, prostě půl kila mouky, půl kostky droždí, voda, sůl, špetka cukru, žbrndolec oleje.
laluš: Žbrndolec, co to propána je??? No já si poradím. Před chvílí jsem se vrátila od Renušky, co ta jejich Rikina vyvádí se jen tak nevidí. Dostat se jí nějaký kocour do spárů, tak z toho vyvázne tak tak a ještě pošramocenej.
hospodynka: To je že tam toho žbrndneš. Přesný recept má v komentářích Lentilka.
tenisak*: http://www.youtube.com/watch?v=NnFLcHMGynY&feature=feedrec_grec_index
ctyricitka: posílám ten žádaný odkaz: http://www.srandaweb.com/proc-je-lepsi-byt-muz-2008030202.html