Výborný recept na rodinný nedělní oběd
Suroviny:
1 bažant
1 cibule
150g slaniny
sůl
Cibuli nakrájíme na drobno. Bažanta osolíme, obložíme slaninou nakrájenou na plátky, pár plátků vložíme do břišní dutiny spolu s nakrájenou cibulí. Bažanta pečeme na pekáči asi na 225°C jednu hodinu, během pečení podléváme a obracíme. Potom pekáč přiklopíme a dopékáme na 180°C další hodinu.




| RE: Bažant - cibulák | contritus | 04. 05. 2008 - 14:39 |
| RE: Bažant - cibulák | keigi | 04. 05. 2008 - 14:41 |
| hablina | 04. 05. 2008 - 18:51 | |
| keigi | 04. 05. 2008 - 21:50 | |
| samotar®vzpomina.cz | 04. 05. 2008 - 22:15 | |
| contritus | 04. 05. 2008 - 22:24 | |
| hablina | 04. 05. 2008 - 22:51 | |
| contritus | 04. 05. 2008 - 23:05 | |
| RE: Bažant - cibulák | contritus | 04. 05. 2008 - 14:43 |
| RE: Bažant - cibulák | markisha®blbne.cz | 04. 05. 2008 - 15:36 |
| RE: Bažant - cibulák | mirka | 04. 05. 2008 - 18:03 |
| RE: Bažant - cibulák | kvik®blbne.cz | 04. 05. 2008 - 18:16 |
| RE: Bažant - cibulák | masha 008 | 04. 05. 2008 - 19:27 |
| RE: Bažant - cibulák | hablina | 04. 05. 2008 - 19:57 |