Bažant - cibulák

4. květen 2008 | 13.35 |

Výborný recept na rodinný nedělní oběd
Suroviny:
1 bažant
1 cibule
150g slaniny
sůl

Cibuli nakrájíme na drobno. Bažanta osolíme, obložíme slaninou nakrájenou na plátky, pár plátků vložíme do břišní dutiny spolu s nakrájenou cibulí. Bažanta pečeme na pekáči asi na 225°C jednu hodinu, během pečení podléváme a obracíme. Potom pekáč přiklopíme a dopékáme na 180°C další hodinu.

bažant
bažant, cibule a špek...

bažant
hojně podléváme, obléváme a přeléváme...

bažant
hotovo

bažant
mňam

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

RE: Bažant - cibulák contritus 04. 05. 2008 - 14:39
RE: Bažant - cibulák keigi 04. 05. 2008 - 14:41
RE(2x): Bažant - cibulák hablina 04. 05. 2008 - 18:51
RE(3x): Bažant - cibulák keigi 04. 05. 2008 - 21:50
RE(3x): Bažant - cibulák samotar®vzpomina.cz 04. 05. 2008 - 22:15
RE(3x): Bažant - cibulák contritus 04. 05. 2008 - 22:24
RE(4x): Bažant - cibulák hablina 04. 05. 2008 - 22:51
RE(5x): Bažant - cibulák contritus 04. 05. 2008 - 23:05
RE: Bažant - cibulák contritus 04. 05. 2008 - 14:43
RE: Bažant - cibulák markisha®blbne.cz 04. 05. 2008 - 15:36
RE: Bažant - cibulák mirka 04. 05. 2008 - 18:03
RE: Bažant - cibulák kvik®blbne.cz 04. 05. 2008 - 18:16
RE: Bažant - cibulák masha 008 04. 05. 2008 - 19:27
RE: Bažant - cibulák hablina 04. 05. 2008 - 19:57