hablina: Ivana: aspň máš tip na českou potravinu pro mlsnou kolegyni :)
Samotář: nefrfněj, jí se všechno.
hadimrcha: Když nemáš rád (samotář)slané tyčinky, tak si je udělej sladké. Stačí místo soli posypat ořechy nebo hrubým krystalem, popř. mákem. Jsou dobré, jako preslíky a nemusíš nic točit.
sargo: No jasně - tyhle jsem jako malá přímo zbožňovala, máma je akorát dělala jednou za uherák :) Do toho jdu! :)
davidhavel: To by mě nenapadlo :) To zkusim... a na té poslední fotce vypadají spíš jako rakvičky :) takové plněné :)
hablina: Hodně vyskočily, nevím proč, ale daří se spíš z těsta uleželého než úplně čerstvého.
sargo: Technologické chyby v postupu:
příliš tenké těsto
pořád to nebylo a najednou to bylo moc :oD
Výsledek: mňááááám! *smich*
hablina: Pečou se na 225°C až zezlátnou - je to jen pár minut. Tenké těsto je dobré.
karamelka: Tenhle recept je výborný, doma je děláme taky, ale my je ještě posypeme najemno nastrouhaným sýrem a nedáváme kmín. A to je teprv mňamka=)