Článek Slané tyčinky

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Slané tyčinky

25. 04. 2008 - 04:05

ivana*: A to se mi nechce verit, ze nekdo takhle doma vyrabi slany tycinky

---
ivana.pise.cz

25. 04. 2008 - 05:23

samotar®vzpomina.cz: Slané tyčinky nemám rád

---
samotar.vzpomina.cz

25. 04. 2008 - 05:47

hablina: Ivana: aspň máš tip na českou potravinu pro mlsnou kolegyni
Samotář: nefrfněj, jí se všechno.

---
hablina.pise.cz

25. 04. 2008 - 08:01

hadimrcha: Když nemáš rád (samotář)slané tyčinky, tak si je udělej sladké. Stačí místo soli posypat ořechy nebo hrubým krystalem, popř. mákem. Jsou dobré, jako preslíky a nemusíš nic točit.

---
matama.blog.cz

25. 04. 2008 - 08:13

masha 008: Občas vyrobím pro nečekanou návštěvu a vždy mají úspěch.

---
masha008.blbne.cz

25. 04. 2008 - 09:31

contritus: Ano jednoduché, rychlé a dobré.

---
contritus.pise.cz

25. 04. 2008 - 12:22

sargo: No jasně - tyhle jsem jako malá přímo zbožňovala, máma je akorát dělala jednou za uherák Do toho jdu!

---
sargo.pise.cz

25. 04. 2008 - 14:42

davidhavel: To by mě nenapadlo To zkusim... a na té poslední fotce vypadají spíš jako rakvičky takové plněné

---
davidhavel.pise.cz

25. 04. 2008 - 15:53

hablina: Hodně vyskočily, nevím proč, ale daří se spíš z těsta uleželého než úplně čerstvého.

---
hablina.pise.cz

25. 04. 2008 - 16:26

sargo: Poraďte nezkušenému, prosím, jak dlouho a na kolik se pečou...?

---
sargo.pise.cz

25. 04. 2008 - 18:55

sargo: Technologické chyby v postupu:
příliš tenké těsto
pořád to nebylo a najednou to bylo moc :oD
Výsledek: mňááááám!

---
sargo.pise.cz

25. 04. 2008 - 23:31

hablina: Pečou se na 225°C až zezlátnou - je to jen pár minut. Tenké těsto je dobré.

---
hablina.pise.cz

26. 04. 2008 - 09:10

vojtahavel: já taky nerad slaný tyčinky, radši mák

---
vojtahavel.pise.cz

26. 04. 2008 - 23:12

markisha®blbne.cz: my to také děláme, ale jen se po nich vždycky zapráší

---
markisha.blbne.cz

16. 03. 2010 - 13:30

karamelka: Tenhle recept je výborný, doma je děláme taky, ale my je ještě posypeme najemno nastrouhaným sýrem a nedáváme kmín. A to je teprv mňamka=)

---
karamelka.pise.cz