Článek Mléčná rýže

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Mléčná rýže

16. 04. 2008 - 08:01

kobliha: Hablino, díky! Nikdy by mě nenapadlo vařit doma mléčnou rýži, vždycky ji jen vyndám z regálu v kelímku za 12 Kč. Asi to zkusím (nejdřív radši recept pro děti). A místo granka dám skořici, mňam

---
kobliha.pise.cz

16. 04. 2008 - 08:05

hablina: Taky s medíkem je dobrá, z borůvkama vytaženýma z mrazáku, s marmeládou...

---
hablina.pise.cz

16. 04. 2008 - 08:05

hablina: s borůvkama, pochopitelně

---
hablina.pise.cz

16. 04. 2008 - 08:15

keigi: a s jahodama ze zahrádky taky, mňam mňam

---
keigi.pise.cz

16. 04. 2008 - 08:08

keigi: Ultrajednoduchá rýže. Dej vařit rýži do menšího množství vody než normálně, po deseti minutách přilej mléko ohřáté v mikrovlnce a dovař. Zamíchej cukr, nastrouhané jablko a skořici. Chvíli nech pod poklicí a bašti

---
keigi.pise.cz

16. 04. 2008 - 08:15

masha 008: Díky, díky. Hned vyzkouším. Děláš jen čoko,nebo i jiné příchutě? Kterou variantu převážně používáš. Odpovím si sama: podle toho jakou rejži doma máte...že?
Ve vaření jsem hrozně zaostalá a moc mě to nebaví, ale tohle je jednoduché, to bych snad...

---
masha008.blbne.cz

16. 04. 2008 - 08:17

masha 008: Než jsem to dopsala a přitom nakrmila mrňouska, většina mých otázek již byla zodpovězena

---
masha008.blbne.cz

16. 04. 2008 - 08:21

hablina: Hlavně to v tom množství, co obvykle vařím, vyjde výrazně levněji než kupované

---
hablina.pise.cz

16. 04. 2008 - 08:47

davidhavel: Tak toršku zjednodušený rýžový nákyp

---
davidhavel.pise.cz

16. 04. 2008 - 10:48

pavel: rýžovou kaši (vy tomu říkáte vznešeně mléčná rýže) vařím zásadně z kulatozrné rýže, takže díky z poklonu

recept mám trošku jiný, cca na 30 minut práce, ale ta chuť!

---
pavel.pise.cz

16. 04. 2008 - 10:52

hablina: Rýžovou kaši tvořím z instatní Nestlé kašičky pro mimina, dochucuji vším výše zmíněným.

---
hablina.pise.cz

16. 04. 2008 - 13:41

sargo: Vida, to zní vážně jednoduše, to zkusím
Jenom mám reklamaci: z pokynů typu "vařit, dokud nezačne vonět" nám, po chřipajzně nic necítícím, naskakují osypky!

---
sargo.pise.cz

16. 04. 2008 - 22:35

contritus: Rýžovou kaši znám od malinka. Je to mňamka.

---
contritus.pise.cz

16. 04. 2008 - 22:36

sargo: Contritus: já jsem si to kupovala jako ďábelský experiment těžce po dvacítce.

---
sargo.pise.cz

30. 04. 2008 - 13:43

hablina: Doplnila jsem fotečku, abych všem udělala chutě

---
hablina.pise.cz

30. 04. 2008 - 17:34

obycejna zenska: U nas v praci (restaurace) tomu rikame ryzovy pudink a zdobime ho troskou slehacky a posypeme skorici.

01. 05. 2008 - 00:19

sargo: Tak mě napadá... když tak vidím ten design talířku... ono to s těmi ninji u vás jen tak shůry nespadlo

---
sargo.pise.cz

01. 05. 2008 - 17:12

hablina: Talířek je strašně starý, dostala jsem ho jako malá holka.

---
hablina.pise.cz

01. 05. 2008 - 19:51

keigi: Ježíškunakřížku, takovej talířek jsme měli taky. Sestra tenhle s holčičkou, já s chlapečkem

---
keigi.pise.cz

02. 05. 2008 - 06:17

hablina: Ještě k tomu byl hrníček a plochý talířek.

---
hablina.pise.cz

02. 05. 2008 - 06:08

ivana*: Mne tohleto vubec nechutna, ale recept me zaujal, tak bych to mohla zkusit na manzelovi.

---
ivana.pise.cz

11. 03. 2010 - 14:04

thajská restaurace: Výborná je také jasmínová rýže, která má navíc pozitivní vliv na snižování cholesterolu.

29. 11. 2011 - 20:10

verryiska: jéé mám jí ráda...určitě vyzkouším )))

---
verryiska.pise.cz