kobliha: Hablino, díky! Nikdy by mě nenapadlo vařit doma mléčnou rýži, vždycky ji jen vyndám z regálu v kelímku za 12 Kč. Asi to zkusím (nejdřív radši recept pro děti). A místo granka dám skořici, mňam
hablina: Taky s medíkem je dobrá, z borůvkama vytaženýma z mrazáku, s marmeládou...
keigi: Ultrajednoduchá rýže. Dej vařit rýži do menšího množství vody než normálně, po deseti minutách přilej mléko ohřáté v mikrovlnce a dovař. Zamíchej cukr, nastrouhané jablko a skořici. Chvíli nech pod poklicí a bašti
masha 008: Díky, díky. Hned vyzkouším. Děláš jen čoko,nebo i jiné příchutě? Kterou variantu převážně používáš. Odpovím si sama: podle toho jakou rejži doma máte...že?
Ve vaření jsem hrozně zaostalá a moc mě to nebaví, ale tohle je jednoduché, to bych snad...
masha 008: Než jsem to dopsala a přitom nakrmila mrňouska, většina mých otázek již byla zodpovězena
hablina: Hlavně to v tom množství, co obvykle vařím, vyjde výrazně levněji než kupované
pavel: rýžovou kaši (vy tomu říkáte vznešeně mléčná rýže) vařím zásadně z kulatozrné rýže, takže díky z poklonu
recept mám trošku jiný, cca na 30 minut práce, ale ta chuť!
hablina: Rýžovou kaši tvořím z instatní Nestlé kašičky pro mimina, dochucuji vším výše zmíněným.
sargo: Vida, to zní vážně jednoduše, to zkusím
Jenom mám reklamaci: z pokynů typu "vařit, dokud nezačne vonět" nám, po chřipajzně nic necítícím, naskakují osypky!
sargo: Contritus: já jsem si to kupovala jako ďábelský experiment těžce po dvacítce.
obycejna zenska: U nas v praci (restaurace) tomu rikame ryzovy pudink a zdobime ho troskou slehacky a posypeme skorici.
sargo: Tak mě napadá... když tak vidím ten design talířku... ono to s těmi ninji u vás jen tak shůry nespadlo
keigi: Ježíškunakřížku, takovej talířek jsme měli taky. Sestra tenhle s holčičkou, já s chlapečkem
ivana*: Mne tohleto vubec nechutna, ale recept me zaujal, tak bych to mohla zkusit na manzelovi.
thajská restaurace: Výborná je také jasmínová rýže, která má navíc pozitivní vliv na snižování cholesterolu.