mirekČ: Pravdu díš. Nějaká voda je v cibuli (pokud jsi dávala čerstvou). S vodou je vůbec kříž, každá mouka má totiž jinou vaznost, tj. schopnost vázat vodu - "pít".
nexie: Já peču takový mexikánský chleba. Přidávám do toho takovou tu malou plechovku zeleniny - kukuřice,hrášek, fazolky... a ještě trošku opečené slaniny. To se pak slupne, že ani jeden málem nestihne ochutnat.
Taky se mi občas stane, že chleba pořádně nevyskočí. Chvíli mi trvalo, než sem vychytala to správný droždí.
adil: Mně by nevadilo, že se ten cibulový "propadl", i tak byl jistě moc dobrý, když pekárnu s láskou obsluhuješ
---
adil.pise.cz
tales: Cibulový bych si teda nedala,ale ten kmínový nebo slunečnicový. ňam. Škoda, že jsem dneska už chleba koupila ... taky bych upekla Tak ať se daří!
newold®blbne.cz: Tak to já bych si ten cibulový dala s chutí! *slintájakpesPavlovův*
marinka: Vzala bych od každýho kousek-že se propadl,a poznalo se to nějak na chuti?
hospodynka: Kdepak, chutnalo to normálně (tudíž skvěle), jen na pohled byly krajíce chleba uspodu trochu zdrclé.
marinka: Tak to je hlavní. Takže bych si dala od každýho kus. Věřím, že bylo dobré oboje-taky mě láká výroba dom.chleba.
davidhavel: Mícháš si ingredience sama? Kolik dáváš cibule? Osmaženou nebo sirovou? Pokoušel jsem se také o cibulový chléb, ale nějak to nedopadlo dle představ. To už se mi spíš povedl chleba čokoládový