jarmila: Ty jsi se tedy vyřádila. Jedno jídlo vypadá mlsněji než druhé. Přeji dobrou chuť k srnčímu.
adil: To je dobrůtek, hned bych si něco dala, škoda, už jsem po obědě.Sýr domácí výroby jsem nedávno ochutnala, byl ale z kravského mléka a moc mi chutnal.
---
adil.pise.cz
eithne: Máš můj obdiv, zvláště pokud jsi všechno vyrobila na té jednoplotýnce, co je na fotce
hospodynka: I ne, jednoplotýnka bylo dočasné řešení, když nám tři dny nešel plyn. Jinak mám dvacet let starou Moru.
kelyš: Jako "všežravec" jen slintám u monitoru a pořád nevím, jak se skrz něj dostat k těm dobrotám.
inenaso: Co dodat? - Docela to voní až sem a kdybych si nemyslela, že se urazíš, napsala bych:- "vy si tedy žerete."
mi-lada: Paráda, ještě že je ráno a já zatím nemám hlad. Stejně trochu slintám do klávesnice. Jak to děláš, že to stihneš vyfotit?
hospodynka: To je ta vteřina těsně před tím, než se na jídlo vrhne některé z hladových dětí.
lentilka®sdeluje.cz: Prosím o recept na zapečené kapustičky + doporučenou přílohu.
(SLINT!!!)
hospodynka: Předvařím buď brambory nebo těstoviny. Předvařím (asi 5min) v osolené vodě kapustičky. Naskládám do pekáče brambory/těstoviny, na to kapustičky, prosypu je uzeným nebo špekem (nebo obojím), zaliju pěti vajíčky rozkmendlanými se solí, pepřem, mletou paprikou. Zapékám na 220°C až se mi to líbí (asi půl hoďky).
dobreazdrave.cz: Máte rádi sladké snídaně? I já. Ale ne přeslazené. A takovými klasické kupované muesli pro mě jsou. Vyřešila jsem to po svém. Vyrábím si svou směs doma. Z domácích surovin. Základ tvoří ovesné vločky a k nim leccos. Dle nabídky spíže. Oříšky, semínka, sušené ovoce. V sezóně nejčastěji čerstvé ovoce. A dnes přišli na řadu ovocné zbytky.
http://dobreazdrave.cz/zdrava-nedelni-snidane-ze-zbytku/