Článek Bašta

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Bašta

14. 11. 2011 - 12:14

jarmila: Ty jsi se tedy vyřádila. Jedno jídlo vypadá mlsněji než druhé. Přeji dobrou chuť k srnčímu.

---
plajka.blog.cz

14. 11. 2011 - 12:21

hospodynka: Když musím, tak ať to stojí za to

---
hospodynka.pise.cz

14. 11. 2011 - 12:49

adil: To je dobrůtek, hned bych si něco dala, škoda, už jsem po obědě.Sýr domácí výroby jsem nedávno ochutnala, byl ale z kravského mléka a moc mi chutnal.

---
adil.pise.cz

14. 11. 2011 - 12:52

kobliha: MŇÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!!!!!!

---
kobliha.pise.cz

14. 11. 2011 - 14:49

newold®blbne.cz: Sakriš. A já zrovna opět najela na mrkev a červenou řepu!

---
newold.blbne.cz

14. 11. 2011 - 15:00

hospodynka: Mrkvičku miluju, červenou řepu taky

---
hospodynka.pise.cz

14. 11. 2011 - 16:49

eithne: Máš můj obdiv, zvláště pokud jsi všechno vyrobila na té jednoplotýnce, co je na fotce

---
eithne.pise.cz

14. 11. 2011 - 18:15

hospodynka: I ne, jednoplotýnka bylo dočasné řešení, když nám tři dny nešel plyn. Jinak mám dvacet let starou Moru.

---
hospodynka.pise.cz

14. 11. 2011 - 21:03

kelyš: Jako "všežravec" jen slintám u monitoru a pořád nevím, jak se skrz něj dostat k těm dobrotám.

---
www.kelysuv-blog.cz

14. 11. 2011 - 21:08

sargo: Nenávidím tě. Bolí mě zub...!

---
sargo.pise.cz

15. 11. 2011 - 08:07

hospodynka: Mixovanou stravu už nějký pátek nedělám

---
hospodynka.pise.cz

15. 11. 2011 - 08:51

hospodynka: A vlastně ano, mixovanou dýňovu polévku!

---
hospodynka.pise.cz

14. 11. 2011 - 21:31

inenaso: Co dodat? - Docela to voní až sem a kdybych si nemyslela, že se urazíš, napsala bych:- "vy si tedy žerete."

---
inenaso.pise.cz

15. 11. 2011 - 07:46

mi-lada: Paráda, ještě že je ráno a já zatím nemám hlad. Stejně trochu slintám do klávesnice. Jak to děláš, že to stihneš vyfotit?

15. 11. 2011 - 08:08

hospodynka: To je ta vteřina těsně před tím, než se na jídlo vrhne některé z hladových dětí.

---
hospodynka.pise.cz

15. 11. 2011 - 21:54

lentilka®sdeluje.cz: Prosím o recept na zapečené kapustičky + doporučenou přílohu.
(SLINT!!!)

---
lentilka.sdeluje.cz

16. 11. 2011 - 07:59

hospodynka: Předvařím buď brambory nebo těstoviny. Předvařím (asi 5min) v osolené vodě kapustičky. Naskládám do pekáče brambory/těstoviny, na to kapustičky, prosypu je uzeným nebo špekem (nebo obojím), zaliju pěti vajíčky rozkmendlanými se solí, pepřem, mletou paprikou. Zapékám na 220°C až se mi to líbí (asi půl hoďky).

---
hospodynka.pise.cz

11. 11. 2012 - 17:53

dobreazdrave.cz: Máte rádi sladké snídaně? I já. Ale ne přeslazené. A takovými klasické kupované muesli pro mě jsou. Vyřešila jsem to po svém. Vyrábím si svou směs doma. Z domácích surovin. Základ tvoří ovesné vločky a k nim leccos. Dle nabídky spíže. Oříšky, semínka, sušené ovoce. V sezóně nejčastěji čerstvé ovoce. A dnes přišli na řadu ovocné zbytky.

http://dobreazdrave.cz/zdrava-nedelni-snidane-ze-zbytku/