Článek Cukeťáky

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Cukeťáky

08. 09. 2011 - 13:16

nexie: Taky je dělám. Musely by mít rohy, aby chvíli vydržely

---
nexie.pise.cz

08. 09. 2011 - 13:20

hospodynka: Jo, berou mi je hned jak je vyndám z pánve, musím si pro sebe odkládat bokem, jinak bych byla hlady.

---
hospodynka.pise.cz

08. 09. 2011 - 13:18

newold®blbne.cz: S tebou se hubnout prostě nedá! Vypadá to nádherně. Ba i tu vůni cítím. Asi mám děravej monitor.
Taky je dělávám. Tedy dřív. Teď už moc ne. Manžel má zakázanou zeleninu. Děs, běs.

---
newold.blbne.cz

08. 09. 2011 - 13:20

hospodynka: Můj zas maso. A vůbec se mu to nelíbí.

---
hospodynka.pise.cz

08. 09. 2011 - 13:47

adil: Tak ten můj dědouš má mlsnou pusu,bramboráky rád, ale bez cukety, i když občas ho oblbnu, dám jí jen maličko, aby to nepoznal. Zrovna tak do leča, ale nesmí mě přistihnout, když jí tam maličko nadrobno přidám, ach jo, šťastná to žena, jejíž druhá polovička zblajzne všechno co na talíř dostane...Ten můj třeba nemá vůbec rád jako přílohu rýži a těstoviny. Prý na vojně byla rýže a těstoviny pořád - no jo, kdy to však bylo, vždyť je mu už přes sedmdesát

---
adil.pise.cz

09. 09. 2011 - 05:08

hospodynka: Náš děda takřka osmdesátiletý nejí fazole. Taky se jich přejedl na vojně

---
hospodynka.pise.cz

08. 09. 2011 - 16:19

slanka: Jj, tohle jsme dělali v cuketovém období. Pravej bramborák jen z brambor je ale stejně lepší.

---
slanka.pise.cz

08. 09. 2011 - 18:19

lentilka®sdeluje.cz: Cuketa je zelenina, která mě absolutně nenadchla. Nějak jsem zatím nenarazila na nějakou její úpravu, která by byla poživatelná...
NewOld: zakázanou zeleninu??? To jako od doktorů???

---
lentilka.sdeluje.cz

09. 09. 2011 - 07:18

newold®blbne.cz: Jo, od doktorů. Doktoři Ti vždycky zakážou to, co máš nejraději, to nevíš?
Můj manžel zeleninu miloval. Všechnu. Můj švagr zase maso. Před lety se smáli, že doktor zakáže spíš maso, zeleninu určo ne a dokonce se i vsadili. Pak přišla operace, Warfarin a šup, je po zelenině. Je to dřív jak na novej kabát.

---
newold.blbne.cz

08. 09. 2011 - 22:12

sargo: Mmmmm, to vypadá famózně mňamózně, vyzkouším při nejbližší příležitosti - dííík

---
sargo.pise.cz

09. 09. 2011 - 05:07

hospodynka: Přemýšlím, jak dlouho by poště trvalo doručit cukínu do Prahy...

---
hospodynka.pise.cz

09. 09. 2011 - 05:33

lentilka®sdeluje.cz: Obávám se, že při doručení by z krabice vytekla...

---
lentilka.sdeluje.cz

10. 09. 2011 - 23:18

sargo: Mmmm, domácí, to bych si smlsla. Naštěstí je zdejší podivných chlapík s hromadou beden obstojně zásoben

---
sargo.pise.cz

09. 09. 2011 - 07:20

newold®blbne.cz: P.S. Já mám cuketu ráda.
Jak řekla onehdá ta starší paní, že "cuketa je submisivní děvka, která si nechá všechno líbit", nechá. Cuketa se dá použít na 69 způsobů.

---
newold.blbne.cz

09. 09. 2011 - 09:38

tales: Hned bych si dala U nás se nesmí experimentovat. Jednou jsem zkusila bramborák ze zelí... jee ty letěly. Prý když je to bramborák, má být z brambor... šeptla jsem to je zelňák. Bylo mi řečeno, že něco takového se nejí a ať to už nikdy nedělám. U nás se zelenina moc nevyskytuje.

---
tales.pise.cz

09. 09. 2011 - 13:08

hospodynka: Zelňáky můj miluje. Hlavně když jsou v nich kousíčky anglické slaniny

---
hospodynka.pise.cz

09. 09. 2011 - 18:17

marinka: JJ, když se to povede tak je to i dobrý.

---
marinka.pise.cz

09. 09. 2011 - 19:51

jirka1: Vypadá zajímavě, můžeš nějaké poslat ??

12. 09. 2011 - 10:27

nexie: Dělám s cuketou buchtu, je to jako perník.. a je to moooc dobrý

---
nexie.pise.cz

21. 09. 2011 - 12:52

mirekČ: Také je děláme. Ale problém je vždy s tím, kdo je bude smažit. "Nehlaste se všichni!"

---
clupmi.blog.cz

21. 09. 2011 - 13:45

hospodynka: A u hotových stojí fronta, div si packy nespálí.

---
hospodynka.pise.cz