A za chvíli to bude
.

Aktualizace + recept:

Krkovičku nakrájíme na plátky a naložíme minimálně na hodinu, ale lépe přes noc do marinády. Přendáme do zapéckací mísy a pečeme asi hodinu na 200°C.
Marináda: olej, polévková lžíce drceného česneku, ochucená sůl (podravka, vegeta, kucharek nebo tak něco), mletá paprika, pepř, lžička kari...a tak všechno co ještě doma najdete
| RE: To voní! | newold®blbne.cz | 17. 06. 2011 - 13:11 |
| RE: To voní! | james003 | 17. 06. 2011 - 18:55 |
| hospodynka | 18. 06. 2011 - 05:46 | |
| RE: To voní! | sargo | 17. 06. 2011 - 19:15 |
| RE: To voní! | marinka | 18. 06. 2011 - 01:20 |
| RE: To voní! | tenisak* | 18. 06. 2011 - 21:33 |
| RE: To voní! | amelie* | 19. 06. 2011 - 14:56 |
| RE: To voní! | miru* | 19. 06. 2011 - 20:28 |
| hospodynka | 20. 06. 2011 - 09:42 | |
| RE: To voní! | kelyš | 21. 06. 2011 - 21:57 |