To voní!

17. červen 2011 | 13.07 |

 A za chvíli to bude .

oběd

Aktualizace + recept:

jídlo

Krkovičku nakrájíme na plátky a naložíme minimálně na hodinu, ale lépe přes noc do marinády. Přendáme do zapéckací mísy a pečeme asi hodinu na 200°C.
Marináda: olej, polévková lžíce drceného česneku, ochucená sůl (podravka, vegeta, kucharek nebo tak něco), mletá paprika, pepř, lžička kari...a tak všechno co ještě doma najdete
 

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

RE: To voní! newold®blbne.cz 17. 06. 2011 - 13:11
RE: To voní! james003 17. 06. 2011 - 18:55
RE(2x): To voní! hospodynka 18. 06. 2011 - 05:46
RE: To voní! sargo 17. 06. 2011 - 19:15
RE: To voní! marinka 18. 06. 2011 - 01:20
RE: To voní! tenisak* 18. 06. 2011 - 21:33
RE: To voní! amelie* 19. 06. 2011 - 14:56
RE: To voní! miru 19. 06. 2011 - 20:28
RE(2x): To voní! hospodynka 20. 06. 2011 - 09:42
RE: To voní! kelyš 21. 06. 2011 - 21:57